Katagori: , , , , ,

Nostalji - Gülbeyaz

dizi gülbeyaz nostalji sizinicin sosyalmedya video
Merhaba arkadaşlar sizlere bu paylaşımım da yanlış hatırlamıyorsam 2000 yılların da oynayan büyük bir favorisi olduğum televizyon dizisi gülbeyaz hakkında kısa bilgi yazacağım ;)

O zamanlar dizi kanal d 'de yayınlanıyordu. Akşam 10 veya 11 gibi. İyi hatırlıyorum o zaman ilkokula gittiğim için ailecek yatarak izliyorduk aynı oda da çünkü televizyon ve soba sadece o oda vardı :) yani o zaman şimdiki gibi yerden ısıtmalı sistem yoktu ama paran varsa olurdu :)). Dizede favori kişilerim vardı zaten onlarda dizinin başrol oyuncularıydı.  Şevval SamNejat İşlerMeral Çetinkaya ve Kamran Usluer idi. 

Ve dizinin müzikleri çok sevdiğim sanatçı şarkılarını hala dinlediğim Kazım Koyuncu'ya aittir...

Yalçın Güler

Yazar & Programcı

Ben Ayşegül Eren. Aksaray Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Bölümünde okuyorum. Bölümümden çok memnunum. Gelecekte de bilgisayar ile ilgili işler yapmak istiyorum. Uzun zamandır da ekşi sözlükte yazarlık yapıyorum.

6 Yorum yapıldı.:

  1. Benimde cok severek izledigim diziydi..Rahmetli kazim koyuncu sagdi o zaman ..Nejat isler ve sevvak sam cok uyumlu olmustu. Erken bitti dizi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh ahh Kazım Koyuncu. hâlâ bıkmadan usanmadan dinlerim şarkılarını.. Keşke doktorlar akasya durağı yerine bunları yayınlasalar

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. eskiden izlerdik işte ama şimdi tadı tuzu yok televizyonların..

      Sil

 

Önerdiğim Siteler:

  • Copyright © Nostalji Rüzgarı™ 2014 - 2016 Tüm Hakları Saklıdır
    Tema Tasarım Kodlama .